fbpx

Nicolae Ceaușescu era conștient de faptul că soția lui, Elena Ceaușescu a avut aventuri extraconjugale, cu toate acestea a decis să continue relația cu aceasta. Totuși, a existat un moment în care apariția unui personaj cu care s-a iubit Elena Ceaușescu, l-a pus pe gânduri pe dictator. Care este motivul pentru care Nicolae Ceaușescu nu i-a cerut divorțul Elenei având în vedere circumstanțele?

Nicolae Ceaușescu a fost la un pas de a divorța de Elena

Nicolae Ceausescu a vrut sa divorteze de tovarasa Elena Ceausescu

Chiar dacă cei doi își afișau relația în public ca fiind una perfectă, în realitate, lucrurile nu stăteau chiar așa. Povestea lor de iubire a fost puternic zdruncinată de faptul că Elena l-a înșelat pe fostul lider comunist, chiar sub nasul lui. Iar situația era cu atât mai tensionată, cu cât mulți dintre cetățeni știau deja acest detaliu picant. Da, ai citi bine, Elena Ceaușescu s-a iubit cu mai mulți bărbați, chiar dacă nu era o femeie după care bărbații întorceau capul.

Mai mult, Elena Ceaușescu l-a înșelat pe dictatorul Nicolae Ceaușescu chiar cu fratele acestuia, Marin. Iar această lipsă totală de respect aproape că l-a făcut pe Nicolae să-i ceară divorțul. Cel puțin așa susțin niște foști apropriați ai Elenei.

Însă, un simplu divorț care e ceva la ordinea zilei acum, atunci era considerat un semn de slăbiciune. În acest context, Ceaușescu a preverat să treacă cu vederea infidelitatea soției lui decât să pară slab în fața poporului.

Elena Ceaușescu s-a iubit cu mai mulți bărbați chiar în timpul mariajului cu Ceaușescu

Singura femeie cu care s-a iubit fostul președinte al Romaniei a fost Elena Ceaușescu, însă nu același lucru se poate spune și despre Elena. Soția fostului lider comunist s-a iubit cu mai mulți bărbați, chiar în timpul căsniciei. Unele dintre aceste aventuri sunt conoscute publicului larg, altele au rămas încă secrete, chiar și după moartea acesteia.

Însă, primul bărbat care i-a furat inima tovarășei a fost un tânăr pe care l-a cunoscut în satul natal, tatăl naistului Gheorghe Zamfir. După desperțirea de acesta, numărul pretendenților s-a înmulțit. Așa se face că a ajuns să aibă aventuri inclusiv cu soldați nemți, chiar în timp ce soțul ei era în închisoare. De asemenea, pe lista pretendenților se mai numără și: Marin Ceaușescu, Eftimie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu și cu generalul Victor Stănculescu.


Sursa: impact.ro


Like it? Share with your friends!

Forza România
test