fbpx
Tezaurul nostru cel mai de preţ nu-s Carpaţii şi nici castelul Bran. Femeile din România au o frumuseţe aparte, aşa că nu-i de mirare că Diana Dondoe sau Catrinel Menghia ne reprezintă cu succes peste hotare.

Diana Dondoe

Superba craioveancă de 27 de ani poate fi catalogată, fără dubiu, drept una dintre cele mai bine cotate modele. Diana are o frumuseţe aparte şi atitudine pe măsură. Este preferata caselor de modă Chanel, Miu Miu, Prada, Jean Paul Gaultier, Balenciaga, Donna Karan, Moschino şi a pozat pe coperta celor mai renumite reviste de modă din lume. Am regăsit-o pe Vogue, ediţiile din Japonia, Franţa şi Spania, în W Magazine, Self Service sau FlairDiana Dondoe locuieşte la New York şi urmează cursurile Universităţii de Engleză-Spaniolă.

 

Irina Lăzăreanu

Irina este, fără îndoială, o româncă genuină cu care putem să ne mândrim. Chiar dacă de la vârsta de 5 ani a emigrat în Canada alături de părinţii ei, modelul se consideră 100% româncă şi nu îi este ruşine să admită acest lucru. La 13 ani s-a mutat la Londra pentru a studia baletul, iar la 17 ani deja doborâse recordul de a fi modelul cu cele mai multe prezentări de modă într-un singur sezon.

 Prietenia strânsă cu Kate Moss a adus-o pe Irina în cercuri exclusiviste şi uşor a devenit preferata celor de la Chanel, Lanvin, Alexander McQueen, Versace, Galliano şi mulţi alţii. În 2007, Irina a fost desemnată imaginea brand-ului TopShop, iar în 2009 a făcut parte din juriul “Canada’s Next Top Model”.

Onorariul pe care Irina îl percepe pentru o prezentare este fabulos, aşa cum îi stă bine unui supermodel.

Alina Puşcău

Alina Puşcău este deja o mini divă la Hollywood. A început timid cu o carieră în modelling, iar apoi relaţia de amor pe care a avut-o cu actorul Vin Diesel a propulsat-o pe prima pagină a revistelor. Era tot ce avea nevoie pentru ca frumuseţea ei să fie apreciată la adevărata valoare. Din braţele lui Vin Diesel a ajuns în cele ale regizorului Brett Ratner, însă Alina nu se laudă doar cu iubiţii ei faimoşi.


Sursa:https://sites.google.com/site/bonesarentbeautiful/modele-romance-faimoase-in-lume


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Forza România
test