fbpx

Ana e cea mai bună în ierarhia mondială a probei de spadă și confirmă forma în care se află. După finala din Cupa Mondială de la Havana, Ana a luptat și în finala din Qatar.

Campioana romana a depasit-o pe chinezoaica Lin Sheng in ierarhia mondiala.

Grand Prix-ul feminin de spada de la Doha a avut-o in competitie si pe
Amalia Tataran care s-a calificat pe tabloul principal! Amalia a invins-o pe canadianca Alexanne Verret.
Bianca Benea a fost eliminata in primul tur al tabloului preliminar de catre Dora Kiskapusi, din Spania.

Ana Maria Popescu a ajuns in sferturi la Doha dupa ce a trecut in optimi de coreeanca Jung Hyojung, cu 15-6. A urmat confruntarea cu americanca Katharine Holmes, componenta a echipei Statelor Unite care a cucerit titlul mondial in 2018, la Wuxi.

Ana Maria Popescu s-a calificat in semifinale la Doha dupa 10-9 in fata americancei. A urmat lupta cu rusoaica Tatiana Andriusina. Ana Maria Popescu a invins-o fara probleme pe Tatiana cu 15-5 si lupta in finala cu italianca Mara Navarria. A fost victorie cu 15 la 9 in fata italiencei.

Amalia Tataran a parasit concursul din Qatar dupa primul tur al tabloului principal, fiind eliminata de Kristina Kuusk din Estonia.

Ana e cea mai buna! Campioana cu echipa Romaniei la Jocurile Olimpice, Ana Maria Popescu are un start de an foarte bun. A cucerit medalia de argint la spada, in cadrul Cupei Mondiale din Cuba si a castigat Grand Prix-ul din Qatar.

La Havana, competitia a reunit cele mai bune sportive din acest moment. Sportiva stelista a invins-o in optimi pe ucrainianca Olena Krivitka, scor 15-10. In sferturi Ana a trecut de Sun Yiwen (China), iar in semifinale de sportiva din Franta, Marie-Florence Candassamy. In finala, Ana Maria a fost invinsa de poloneza Aleksandra Zamachowska.


Sursa: aimx.ro


Like it? Share with your friends!

Forza România
test