fbpx

Romania frumoasa: Descopera cele mai impresionante cascade ale tarii

Plaiurile mioritice ascund mistere demne pentru ochii dornici sa le descopere, remarcandu-se prin zone verzi, coame muntoase, intinderi azurii de ape si… cascade, parca inspirate din basmele copilariei. Odata cu sezonul cald, natura reinvie, iar, alaturi de ea, fascinantele vietuitoare care completeaza un peisaj viu si plin de culoare.

Urca-te in tren sau incaleca bicicleta si cutreiera zonele unei Romanii magice:

1. Cascada Beusnita

In Parcul National Cheile Nerei, se dezvaluie un traseu prin padure, incarcat cu peisaje si descoperiri vesele, care te va purta direct la cascada Beusnita. Aceasta este compusa din trei caderi de apa, care, parca, intr-o simfonie perfecta, creeaza muzica naturii. Spectacolul de sunete si revarsari de apa se pravaleste peste o stanca seculara, imbracata parca voit in verdele crud al muschiului. Si cei mici vor fi incantati de experienta, cu atat mai mult cu cat traseul este unul accesibil.

 

2. Cascada Cailor

Cascada Cailor din Borsa este cea mai mare din Romania, fiind situata la 1300 de metri altitudine in muntii Rodnei. Apa se pravaleste pornind dintr-un circ glaciar peste abruptul numit Podul Cailor, caderea acesteia fiind de 90 de metri. Se incadreaza tot in categoria traseelor lesne de parcurs, astfel ca va fi o placere sa strabati un decor natural dificil de surprins prin cuvinte.

Read more: https://blog.hotelguru.ro/romania-frumoasa-descopera-cele-mai-impresionante-cascade-ale-tarii/


Like it? Share with your friends!

Forza România
test