fbpx

Decebal, Mihai Viteazul sau Tudor Vladimirescu au murit aproape degeaba. Astăzi, țara aceasta este locuită de o majoritate stupidă, lipsită de patriotism, de morală, de simț al apartenenței la o identitate culturală unică. Pentru că nu doar majoritatea politicienilor sunt corupți, ci majoritatea populației României este coruptă într-un fel sau altul, iar clasa politică este oglinda firească a societății. Adevărul este că majoritatea românilor este formată din creierașe mici care trăiesc pe principiul „lasă, că merge și așa”, o populație formată din nenumărați Mitici și Doreli dispuși la o mică ciupeală, la care se adaugă nenumărate țațe consumatoare de telenovele și „Știrile de la ora 5.” În această ecuație trebuie introduși și blazații eterni sau tineretul spălat pe creier de politicile neomarxiste, la fel de insensibili la sentimentul de patriotism precum prostul satului!

Împreună, populația stupidă a României și politicienii corupți au creat o mixtură toxică care otrăvește tot, care distruge tot, care nu mai lasă piatră pe piatră în această țară. În 29 de ani, România și-a distrus industria, și-a pus agricultura la pământ, a cedat pe nimic resursele naturale ale țării (petrol, gaze, aur, argint etc.), a vândut aproape jumătate din terenul arabil și s-a îndatorat pentru câteva generații. În doar 29 de ani am pierdut mai mult decât în cele două Războaie Mondiale… Asta spune tot despre statutul de colonie la care a ajuns țara noastră astăzi.

Cu toate acestea, politicienii (din toate partidele) care au trădat România sunt mai departe la butoane, iar proștii majoritari sunt cei mai activi la vot, oferindu-le mai departe corupților din politică posibilitatea să fure și mai mult, să trădeze și mai tare!

Și totuși, putem face ceva, în condițiile în care 4 milioane de români ACTIVI  au ales să plece din mizeria românească? Mai avem cu cine să facem ceva? În opinia mea este foarte greu și doar dacă se vor îndeplini trei condiții esențiale, mai putem salva poporul român de… populația României și politicienii corupți.

Iar aceste trei condiții ar fi următoarele:

1.O revoluție culturală care să îi facă pe români să conștientizeze că aparțin unei culturi remarcabile, cu o continuitate milenară. Fără conștiința importanței propriului lor neam și a propriei lor culturi, a unui destin important, românii vor sta mai departe cu capul plecat, se vor rușina de identitatea lor și vor fi călcați de alții în picioare.

2.Introducerea principiilor MERITOCRATICE în toate domeniile de funcționare a societății. Dacă nu blocăm accesul penalilor și a incompetenților în funcțiile de răspundere, nu avem nicio șansă. Iar MERITOCRAȚIA este singura soluție, singura alternativă socială la așa-zisa democrație…

 


Citeste mai mult: http://www.cunoastelumea.ro/majoritatea-romanilor-nu-isi-merita-tara-astazi-o-populatie-stupida-si-o-armata-de-politicieni-corupti-au-distrus-tot-ce-ne-au-lasat-inaintasii/


Like it? Share with your friends!

Forza România
test