fbpx

Să mai fie un secret că țara noastră este o adevărată minune a turismului? Cele mai deosebite locații de vacanță pot fi regăsite pe teritoriul românesc, iar cel mai interesant este cum România are parte de locuri, care să îndeplinească cerințele oricărei persoane. Munți, plaje, sate, orașe, păduri, văi…toate se găsesc aici, în țară, astfel, indiferent de ceea ce inima ne cere, în România putem găsi. Și pentru că noi suntem convinși că turismul a ajuns la cote înalte, îți oferim șapte motive pentru care ar trebui să alegi să călătoreșți în țara ta.

Locațiile de vis- Așa cum spuneam, în întreaga țară vei regăsi locul perfect plăcerilor tale. Avem un lanț muntos impresionant, plaje populare și chiar câteva sălbatice, orașe de-a dreptul uluitoare datorită culturii și istoriei, și zone etnografice pline de viață și tradiționalism românesc.

Peisaje deosebite- Dacă ceva este uluitor în țară, ei bine, noi avem certitudinea că peisajele sunt pur și simplu fantastice. Imagini impresionante, ce pot fi capturate din vârfurile celor mai cunoscuți munți, imagini asupra văilor, dealurilor și întinderilor de apă. Fiecare anotimp aduce palete de culori, care se revarsă peste peisajele admirabile ale țării.

Oameni primitori- Indiferent de unde ai alege să călătoreșți în țară, fiecare regiune își are proprii oameni, care mai de care mai primitori și prietenoși. Cu aceștia vei împărți lecții de viață, te vor primi în casele lor și poate chiar vei reuși să menții frumoase prietenii de-a lungul timpului.

Gustul bucătărie româneșți- O vacanță în România îți va încânta papilele gustative și le va îmbăta în cele mai delicioase arome și gusturi ale preparatelor tradiționale românești. Peste tot vei da de diverse mâncăruri, care mai de care mai gustoase și savuroase.

Cultură și istorie- Țara noastră se mândrește cu un trecut glorios, cu fapte eroice și oameni valoroși. Fiecare loc din țară își ascunde poveștile trecutului, fiecare având la bază un istoric și o cultură emblematică. Odată ce călătoreșți, afli toate aceste lucruri, care nu fac altceva decât să îți îmbunătățească gândurile despre țara ta.

Tradiție și obiceiuri- Fiecare loc din țară se remarcă prin tradițiile specifice zonei din care se află. Vei cunoaște poveștile trecutului, care au supraviețuit datorită acelor oameni, care încă trăiesc după regulile lui Dumnezeu, după obiceiuri și mituri strămoșeșți.

Liniște și pace, distracție și euforie- Eșți o persoană liniștită și îți dorești locul ideal în care doar gândurile să-ti fie gălăgie? Sau locul care să te poarte către cele mai mari culmi ale extazului? Ei bine, în România te poți pierde în liniștea deplină a naturii, sau în mijlocul petrecerilor orașelor săltărețe.

Odată ce vei alege călătoriile și vacanțele în țara noastră, fii convins că te vei bucura de toate cele șapte motive pentru care ar trebui să faci asta. România este prea frumoasă cu ale sale daruri, încât, nu va putea vreodată să dezamăgească pe cineva la acest capitol. Trebuie doar să fii conștient de frumusețea ei și să o apreciezi, și în mod special, să te bucuri de ea. 


Like it? Share with your friends!

Raluca Ioana
Totul este artă, cum de altfel și țara aceasta, România, este o adevărată piesă de muzeu. Iar ca orice piesă valoroasă, merită să fie recunoscută de către noi. Să scriu este o pasiune, să scriu despre România este deja iubire.