fbpx

Materialul cu pricina, semnat de Paula Veselovschi, s-a transformat rapid într-unul dintre cele mai comentate subiecte de pe Facebook. Vezi, mai jos, cele 13 semne că eşti născut şi crescut în România, potrivit articolului de pe matadornetwork.com. Tu te regăseşti printre ele?

1. Eşti genetic programat să recunoşti un Renault 12 de la distanţă

În Franţa, producţia de Renault 12 s-a derulat între anii 1969-1980. În România, modelul s-a vândut excelent în secolul 21 sub numele Dacia. Pentru decenii, vasta majoritate a maşinilor de pe drumurile ţării erau Dacii. Este în ADN-ul nostru să zărim una peste tot.

2. Slănina afumată cu ceapă este un mic dejun delicios şi sănătos

Explicația este simplă: are ca ingrediente două feluri de legume: porc şi ceapă.

3. Ai o relaţie de iubire/ură cu sărbătoarea națională a României.

Da, este o zi importantă cu artificii şi festivităţi, în care toată lumea are liber. Teoretic, sună distractiv, exceptând faptul că pică pe 1 Decembrie. De ce or fi fixat Ziua Naţională în cel mai urât anotimp al anului?!

4. Contele Dracula nu este un vampir, ci un erou naţional.

Ai învăţat despre contele Dracula la orele de istorie din şcoală, nu la cursul de literatură. Nu era Dracula, ci Vlad Ţepeş, domnitorul nu al Transilvaniei, ci al altei provincii româneşti. Şi cel mai important, era un om bun, care lupta pentru dreptate în felul său medieval.


Read more: https://identitatea.ro/13-semne-ca-esti-nascut-si-crescut-in-romania/


Like it? Share with your friends!

Forza România
test